NOBE | 30ML

NOBE Nourishing Face Oil

En hudvennlig, nærende ansiktsolje
Havreolje rik på fettsyrer, E-vitamin og ceramider
Inneholder squalane og antioksidantrik druekjerneolje
kr 359
kr 449
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Havreolje har også en effektiv lindrende effekt, som demper irritasjoner i huden, og den beskytter fuktighet fra å fordampe fra huden, som er spesielt bra for dem med sensitiv og tørr hud.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

NOBE Oat Wonder® Nourishing Face Oil er en hudvennlig, nærende ansiktsolje med nordlig supermat-havre i form av organisk Fazer Oat Oil. Laget av havre av høy kvalitet ved hjelp av en CO2-ekstraksjonsprosess, er havreolje rik på fettsyrer, E-vitamin og ceramider, som tilfører næring og beskytter huden fra frie radikaler, samt styrker hudbarrieren. Havreolje har også en effektiv lindrende effekt, som demper irritasjoner i huden, og den beskytter fuktighet fra å fordampe fra huden, som er spesielt bra for dem med sensitiv og tørr hud.

I tillegg til havreolje inneholder ansiktsoljen squalane og antioksidantrik druekjerneolje, for å mykgjøre huden og tilføre den næring. Den lette og ikke-komedogene formelen trekker raskt inn i huden, og gir den en vakker, naturlig glød. Den milde vaniljeaktige duften av ansiktsoljen gjør velværeopplevelsen komplett. Passer alle hudtyper, spesielt tørr og irritert hud.

99,8 % av ingrediensene er av naturlig opprinnelse.

NOBE er et nytt finsk merke som representerer moderne naturkosmetikk, hvis oppgave er å bringe de unike og effektive ingrediensene i den nordiske naturen inn i urbane menneskers hudpleie og livsstil over hele verden. Ingrediensene som er valgt for NOBEs veganske produkter er av høy kvalitet, og respekterer den naturlige balansen i hudens mikrobiom og barriere, med sikte på holistisk hudvelvære.

Artikkelnummer: NO713044