NOBE | 30ML

NOBE Microbiome Booster

Kraftfulle, konsentrerte dråper
Gjenoppretter hudens naturlige mikrobiome balanse
Styrker hudens beskyttelsesbarriere
kr 359
kr 449
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Inneholder en høy dose av det innovative Re-Connecting Nature® mikrobielle skogekstraktet, for å støtte velværet til hudens mikrobiome.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

NOBE Forest Drops® Microbiome Booster er kraftfulle, konsentrerte dråper som inneholder en høy dose av det innovative Re-Connecting Nature® mikrobielle skogekstraktet, for å støtte velværet til hudens mikrobiome. Utviklet og patentert av det finske selskapet, Uute Scientific. Det mikrobielle skogekstraktet er verdens første naturlige ingrediens som tilsvarer det rike biologiske mangfoldet i skogen. Laget av fornybare ressurser, og er vitenskapelig bevist å gjenopprette hudens naturlige mikrobiome balanse, styrke hudens beskyttelsesbarriere og forbedre hudfornyelse. Mikrobielt skogekstrakt har også vist å redusere rødhet og irritasjoner, samt øke produksjonen av anti-aldrende kollagen. Alt dette resulterer i sunn, balansert og strålende hud.

Forest Drops® er designet for å kunne blandes med andre hudpleieprodukter, og er dermed duftfri. Hver dråpe inneholder titusener av inaktive mikrobielle partikler, noe som gir den en mørk brun farge som forsvinner helt når den blandes inn i en fuktighetskrem, serum, håndkrem, kroppslotion, fotkrem eller noe annet hudpleieprodukt. Forest Drops® passer for alle hudtyper, fra fet til svært tørr hud, og for alle aldre, særlig de som bor i byer og som ikke får nok eksponering av naturen i sin travle hverdag.

Dette produktet er sertifisert COSMOS Natural by Ecocert, og 99,34 % av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Dette produktet har også blitt tildelt allergimerket av det finske allergi-, hud- og astmaforbundet.

NOBE er et nytt finsk merke som representerer moderne naturkosmetikk, hvis oppgave er å bringe de unike og effektive ingrediensene i den nordiske naturen inn i urbane menneskers hudpleie og livsstil over hele verden. Ingrediensene som er valgt for NOBEs veganske produkter er av høy kvalitet, og respekterer den naturlige balansen i hudens mikrobiom og barriere, med sikte på holistisk hudvelvære.

Artikkelnummer: NO713043