- Leveranse
- Fri frakt over 199,-
- Uten tilsatt sukker, hvetemel og gluten
- 80 % mindre karbohydrater *
- Rik på protein
*sammenliknet med andre kakemixer på markedet
Tips til variasjon
- Stek mixen i en liten langpanne (20 x 30), brødform eller en ildfast form. - Lag mixen som muffins, cupcakes eller cake pops. - Dersom du ønsker en kake med enda lavere kalori- og fettinnhold kan du bytte ut 1 dl olje med 1 dl mager kesam.
Vi har et oppskriftshefte med 10 ulike måter å tilberede kakemixen på. Dette skal du kunne få der du kjøper kakemixen. Det ligger også ute på våre nettsider: funksjonellmat.no/kakemix/oppskrifter.
Her er noen flere tips til variasjon:
- Blåbær og sjokolade: Bland blåbær og hakket sjokolade inn i røren.
- Søtpotetkake: Skiv opp eller riv 3-4 søtpoteter som du blander inn i røren før steking.
- Eple og nøtter: Rasp to epler, og hakk mandler, valnøtter e.l. og tilsett.
- Kaffe og valnøttmuffins: Tilsett 4 ts kaffe (eventuelt 4 ts pulverkaffe rørt ut i med 4-5 ts kokende vann), 30 g hakkede valnøtter (og eventuelt 30 mandelmel) i mixen. Erstatt gjerne 1 dl olje med 100 g kesam (tilsett da 1 ts Fiberhusk e.l.) Stek i muffinsformer på 180 grader midt i ovnen i ca 20 minutter. Glasurtips: 2 ts kaffe (eventuelt 2 ts pulverkaffe rørt ut i ca 2 ts kokende vann), ca 30 g SukrinMelis og ca 30 vanlig melis røres sammen.
- Smak av jul: Følg instruksjonene på esken og tilsett ½ ts kanel, ½ ts kardemomme, ½ ts ingefær og ¼ ts nellik til basisoppskriften. (Du kan også tilsette tørket frukt og nøtter). Stek kaken i vanlig kakeform, eller bruk muffinsformer og lag julemuffins/cupcakes. Vi anbefaler en fyldig ostekrem av 150 g kremost naturell, 60 g smør og 100 g SukrinMelis som topping.
Artikkelnummer: NO708849