Made By Zen Gem Aroma Diffuser

i Rose Quartz farge

Forbedrer luftkvaliteten
To ulike tåkeinstillinger
Nattmodus
kr 1 370
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Made By Zen Gem Aroma Diffuser er en vakker diffuser med praktiske egenskaper. Skap en behagelig atmosfære i hjemmet med denne nydelige aromadiffuseren og eteriske oljer.
Produktbeskrivelse

Made By Zen Gem aromadiffuseren er utformet for å ligne Rose Quartz krystallen. Diffuseren er laget av polyserin (en polert edelsten) og hver enkelt diffuser har et unikt marmorert mønster i en nydelig rosa farge, akkurat som en Rose Quartz krystall ville hatt.

Diffuseren passer inn i et hvert hjem, den er et vakkert tilskudd til interiøret. Den passer inn hvor som helst, på hjemmekontoret, på kjøkkenet, på badet eller på soverommet. Fyll diffuseren med vann, og tilsett noen dråper av en essensiell olje og voila - la den deilige duften bre seg og skape den stemningen du ønsker! Skap en velduftende atmosfære i hjemmet.

Made By Zen Gem aromadiffuseren har to ulike tåkeinstillinger – konstant og intermitterende. Den har også en nattmodus slik at du kan sove godt gjennom natten. Diffuseren slår seg automatisk av når vann-innholdet passerer en minimumsgrense. Sov godt uten bekymringer! Denne funksjonen gjør også at diffuseren fint kan brukes på soverommet med beroligende duftoljer.

Diffuseren skaper ingen varme, slik at essensielle oljer ikke blir ødelagt og det er ingen brannfare. Den er lett å vaske og holde ren.

OBS: Norsk stikkontakt medfølger.

Vannkapasitet: 120 ml

Størrelse: 146 x 152 mm

 

Artikkelnummer: NO711174