Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Probioform Liposomal B12 Methylcolbalami
Probioform Liposomal B12 Methylcolbalami
Probioform Liposomal B12 Methylcolbalami

Probioform Liposomal B12 Methylcolbalami

498 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Høy opptak gjennom liposomal teknologien. Methylcolbalamin er den formen som har høyest biotilgjengelighet. Først ut med høykvalitet B12 i liposomale form, effekten kjennes raskt.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

B12 er et vitamin som er livsnødvendig og viktig for normal nervefunksjon og dannelse av blodceller (særlig røde blodlegemer og noen hvite blodlegemer). Vitaminet kan ikke produseres i kroppen og må derfor tilføres gjennom kosten. Det finnes flere former for B12 og folat, og ikke alle er like tilgjengelige for kroppen, derfor bruker vi den metylerte formen som er lett for kroppen å utnytte.

Leveren kan lagre B12 for ca. 2 til 3 år før den trenger påfyll, og mangelsymptomene kommer derfor gradvis. Vitamin B12 og B9 er vannløselige vitaminer og skilles ut ved eventuelt overskudd i urinen. Folat (B9) er viktig for gravide og ammende og påvirker mors vevsvekst under graviditet. B9 har mange av de samme egenskapen som B12. Det er viktig å ha rett balanse mellom B12 og B9. Viktige målgrupper for dette tilskuddet er: Alle som har lavt energinivå, vegetarianere/veganere, eldre mennesker, alkoholikere, glutenallergikere, røykere, gravide og ammende, samt kvinner som bruker p-piller.

Artikkel nummer: NO703499

Andre kjøpte også

Widget loading...