Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift Super Calcium Extra
Shift Super Calcium Extra
Shift Super Calcium Extra
SHIFT|60TBL

Shift Super Calcium Extra

259 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Shift Calcium Extra er spesielt utviklet for å styrke benbygningen og bygge ny benmasse.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

SHIFT Calcium Extra er et sammensatt tilskudd for ben og benbygning. Produktet inneholder både kalsium malat og kalsium bisglysinat, som effektivt tas opp og utnyttes i kroppen. Kalsium alene er ikke nok for å bygge benvev og styrke skjelettet, derfor inneholder SuperCalcium Extra også bor, vitamin D3 (Vitashine vegansk D3) og vitamin K2 (Mena Q7) som bidrar til økt opptak og utnyttelse av kalsium i kroppen.

Dobbel kalsium innebærer bruk av to typer kalsium som opptas gjennom forskjellige transportsystemer i tarmen for optimal utnyttelse. Mineralet bor forebygger tap av kalsium fra skjelettet. Vitaminene D3 og K2 bidrar til både bedre opptak av kalsium og mer effektiv transport inn i benvevet. K2 medvirker også til at kalsium ikke avleires i hjertet og blodårer, men avleveres og opptas der du vil ha det: i skjelettet!

Artikkel nummer: NO23094

Andre kjøpte også

Widget loading...