Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Cal-Mag 2:1
Cal-Mag 2:1
Cal-Mag 2:1
SOLARAY|180 KPSL

Cal-Mag 2:1

465 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Organisk mineraltilskudd som styrker benbygningen med dobbel mengde kalsium i forhold til magnesium samt vitamin D.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Solaray Cal-Mag 2:1 er et sammensatt tilskudd spesielt for ben og tenner. Kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale ben og tenner. Mineralene er også viktige for en normal hjertefunksjon og normal energiomsetning. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse. Kalsium og magnesium bidrar også til en normal nerve- og muskelfunksjon. Kalsium bidrar til normal blodlevring og til fordøyelsesenzymenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til bedre utnyttelse av kalsium og fosfor samt immunsystemets normale funksjon.

Cal-Mag 2:1 inneholder dobbel mengde kalsium i forhold til magnesium samt vitaminD, og er spesielt tiltenkt de som ønsker et høyere inntak av kalsium i forhold til magnesium samt et tilskudd av vitamin D. Mineralene i Cal-Mag 1:1 og Cal-Mag 2:1 er bundet til den organiske syren sitronsyre for best mulig opptak i kroppen. Cal-Mag 2:1 inneholder i tillegg mineralrike persilleblad, grønn engelsk karse, løvetannrot og alfalfablad.

Artikkel nummer: NO18049

Andre kjøpte også

Widget loading...