Energispray Reishi Pluss oral spray m\C-Vitamin

Medisinsopp
Munnspray
Høyt opptak
kr 299
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Energispray Reishi Pluss er reishi i oral sprayform. Reishi har lange tradisjoner som medisinsopp. Munnspray gir høyt opptak. Tilsatt vitamin C for enda bedre effekt og appelsinolje for en frisk smak.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Ekstrakt av Reishi i oralspray, tilsatt vitamin C for enda bedre effekt. Oral spray vil si at du sprayer produktet i munnen, hvor det går gjennom slimhinnen og direkte i blodstrømmen. Anbefalt dosering er 4 spray per dag.

Reishi finnes på de fleste kontinenter, inkludert Europa. Den vokser på stubber eller røtter av løvtrær. Reishi har i flere tusen år blitt ansett som en medisinsk sopp som innehar mange flotte egenskaper som kan være bra for helsen. Reishi er en adaptogen urt som inneholder antioksidanter, polysakkarider og betaglukaner som blant annet er med på å styrke immunforsvaret. 

Tilsatt ren appelsinolje for en behagelig smak.

Artikkelnummer: NO711387