Camilla Pihl vertinnegaver

Les mer

"Endelig er den her, Festive Season. Det er tid for glitter, det er tid for å være sammen og masse, masse hygge. Desember er ofte proppet med sosialt samvær og da er det fint å ha et aldri så lite lager av fine vertinnegaver på lur. Jeg liker å gi bort ting som gir velvære både for kropp og sjel, ting som gir små fine øyeblikk i hverdagen. Og akkurat det har Life massevis av!"BLÅ Sparkling Tea er en fantastisk økologisk musserende te, basert på en blanding av te i stedet for klassiske druer og epler. Et perfekt alkoholfritt alternativ.


Økologiske Rochester Root Ginger er den perfekte basen i ingefærdrikker, både drinker og varme drikker som gløgg, eller drikkes som den er - et supert alkoholfritt alternativ.
Vakre diffusere som skaper en deilig velduftende stemning i hjemmet! Har du lyst på inspirasjon til hva du kan fylle din diffuser med? Her er noen deilige blandinger med eteriske oljerEpsomsalt til deilige varme bad! Beroligende variant med lukt av lavendel og sitron. Og en helt parfymefri variant for den som liker det.


Kombucha er en favoritt i glasset, sprudlende og godt! 


Rosa ulltøfler som holder små føtter varme.Søte varmedyr som varmer opp en kald dyne, eller er super på kalde føtter eller en vond mage.


Hvetevarmeren lindrer ømme skuldre og nakke eller for eksempel treningsverk.Hvem kan motstå deilig sjokolade? Denne fra Chokay med melkesjokolade, mandel og kanel smaker av jul!


Les artikkelen hos camillapihl.no her.

Camilla Pihl sine favoritter: