Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Reumex Curcumin
Reumex Curcumin
Reumex Curcumin
BIOSAN|60 KPSL

Reumex Curcumin

278 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Reumex Curcumin - for ømme og stive ledd og muskler. Reumex Curcumin inneholder den patenterte og dokumenterte Longvida® Curcumin, som har 65 ganger høyere biotilgjengelighet sammenlignet med vanlig curcumin. I tillegg inneholder den udenaturert kollagen 2, Vitamin C , Vitamin D og olje urplanten Camelina Sativa - en meget stabil olje med den gunstig balanse mellom omega-3 og omega-6. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Reumex Curcumin - for ømme og stive ledd og muskler. Reumex Curcumin inneholder den patenterte og dokumenterte Longvida® Curcumin, som har 65 ganger høyere biotilgjengelighet sammenlignet med vanlig curcumin. I tillegg inneholder den udenaturert kollagen 2, Vitamin C , Vitamin D og olje urplanten Camelina Sativa - en meget stabil olje med den gunstig balanse mellom omega-3 og omega-6.

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon.
Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon.

Artikkel nummer: NO21814

Andre kjøpte også

Widget loading...