MEZINA | 90 TBL

Mezina Nutrilenk Gold

kr 377
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nutrilenk Gold er et kosttilskudd som lindrer ømme og stive ledd og demper ubehag ved leddproblemer.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Nutrilenk Gold er et kosttilskudd som lindrer ømme og stive ledd og demper ubehag ved leddproblemer. 

Produktfordeler

  • Bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk
  • Bidrar til å vedlikeholde normal benbygning og en normal muskelfunksjon
  • Bidrar til normal dannelse av bindevev 
  • NutriLenk Gold har i mange år vært et av de mest populære produktene til ledd og benbygning i Norge og Sverige. Det har også blitt kåret til årets produkt.

NutriLenk Gold inneholder hydrolysert bruskvev fra saltvannsfisk. Denne ekstrakten fra bruskfisk har et høyt naturlig innhold av blant annet kondroitinsulfat (aminosukker), kollagen (protein), kalsium og andre mineraler, og inneholder i prinsippet alle de stoffene som er nødvendig for å vedlikeholde våre ledd. NutriLenk Gold er imidlertid ytterligere forsterket med mangan, C-vitamin og D-vitamin, stoffer som vi vet er viktige for leddbrusken.

NutriLenk Gold gir økt smidighet og bevegelighet til leddene. Produktet tilfører naturlige byggestener til vedlikehold av ledd og benbygning, og hjelper deg med å kunne leve et aktivt og bevegelig liv.


Brusk består hovedsaklig av en form for kjempemolekyler, som bl.a. inneholder aminosukker. Kroppen danner de byggestenene som inngår i denne grunnsubstansen i bruskvevet, ut fra det vi spiser.

Den spesialbearbeidede fiskebrusken i NutriLenk Gold inneholder en mengde av disse stoffene. Bruskvevet kan oppta vann, og blir derved elastisk og støtabsorberende.

En annen viktig del av brusken er kollagen, et proteinstoff som går på kryss og tvers i vevet og gir brusken styrke og kraft. De viktigste byggestenene for brusken er derfor aminosukker og protein, men siden C-vitamin har betydning for dannelsen av noen av de aminosyrene som inngår i kollagen, er det også bruk for det.

Bruskvevet inngår i en forening med selve benbygningen, så en tilstrekkelig tilførsel av D-vitamin og kalk er selvfølgelig viktig. Et siste næringsstoff som er viktig for vedlikehold av bindevevet, og dermed brusk, er mangan. Mangan er også involvert i dannelsen av bruskvevet. Det er dog sjelden vi mangler mangan.

Artikkelnummer: NO19139