Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Nutrilenk Gold
Nutrilenk Gold
Nutrilenk Gold
90 TBL

Nutrilenk Gold

347 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nutrilenk Gold er et kosttilskudd som lindrer ømme og stive ledd og demper ubehag ved leddproblemer.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Nutrilenk Gold er et kosttilskudd som lindrer ømme og stive ledd og demper ubehag ved leddproblemer. 

Produktfordeler

  • Bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk
  • Bidrar til å vedlikeholde normal benbygning og en normal muskelfunksjon
  • Bidrar til normal dannelse av bindevev 
  • NutriLenk Gold har i mange år vært et av de mest populære produktene til ledd og benbygning i Norge og Sverige. Det har også blitt kåret til årets produkt.

NutriLenk Gold inneholder hydrolysert bruskvev fra saltvannsfisk. Denne ekstrakten fra bruskfisk har et høyt naturlig innhold av blant annet kondroitinsulfat (aminosukker), kollagen (protein), kalsium og andre mineraler, og inneholder i prinsippet alle de stoffene som er nødvendig for å vedlikeholde våre ledd. NutriLenk Gold er imidlertid ytterligere forsterket med mangan, C-vitamin og D-vitamin, stoffer som vi vet er viktige for leddbrusken.

NutriLenk Gold gir økt smidighet og bevegelighet til leddene. Produktet tilfører naturlige byggestener til vedlikehold av ledd og benbygning, og hjelper deg med å kunne leve et aktivt og bevegelig liv.


Brusk består hovedsaklig av en form for kjempemolekyler, som bl.a. inneholder aminosukker. Kroppen danner de byggestenene som inngår i denne grunnsubstansen i bruskvevet, ut fra det vi spiser.

Den spesialbearbeidede fiskebrusken i NutriLenk Gold inneholder en mengde av disse stoffene. Bruskvevet kan oppta vann, og blir derved elastisk og støtabsorberende.

En annen viktig del av brusken er kollagen, et proteinstoff som går på kryss og tvers i vevet og gir brusken styrke og kraft. De viktigste byggestenene for brusken er derfor aminosukker og protein, men siden C-vitamin har betydning for dannelsen av noen av de aminosyrene som inngår i kollagen, er det også bruk for det.

Bruskvevet inngår i en forening med selve benbygningen, så en tilstrekkelig tilførsel av D-vitamin og kalk er selvfølgelig viktig. Et siste næringsstoff som er viktig for vedlikehold av bindevevet, og dermed brusk, er mangan. Mangan er også involvert i dannelsen av bruskvevet. Det er dog sjelden vi mangler mangan.

Artikkel nummer: NO19139

Andre kjøpte også

Widget loading...