Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Detoxner IBS
Detoxner IBS
Detoxner IBS
DETOXNER

Detoxner IBS

299 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
​DETOXNER® IBS er en 5-dagers kur ved mageproblemer og irritabel tarm. Detoxner IBS fjerner overvekst av dårlige bakterier, renser og avgifter mage og tarm og bygger opp en sunn tarmflora. Skaper balanse i mage og tarm. EU-registrert medisinsk utstyr med dokumentert effekt.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

DETOXNER® IBS er basert på den patenterte 2QR-kompleks, et bio-aktiv forbindelse fra planter. 2QR-komplekset er enestående i sin evne til selektivt å nøytralisere skadelige bakterier. Dens prebiotiske ingredienser fungere som 'makt mat "for de nyttige bakteriene, støtter deres utvikling og vekst. Som et resultat, gjenoppretter DETOXNER® IBS balansen i tarmflora, justerer og optimaliserer tarmfunksjonen.

DETOXNER® IBS stimulerer også opptaket av verdifulle næringsstoffer, med en spesiell kombinasjon av fiber, (Psyllium og Inulin), som regulerer avføring og fuktighetsnivået i avføringen. Disse plantefibre stimulere også aktiviteten i tarmen.

Artikkel nummer: NO23111

Andre kjøpte også

Widget loading...