Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
BITTERSTERN|10 ML

Bitterstern urtetinktur

Pris:
132 KR

På lager

Bitterstern urtetinktur består av 17 bitterurter, ved uvelhet, eller for lettere å bryte ned fet mat. Bitterstern er en tradisjonsrik tinktur bestående av 17 bitterurter, basert på verdens mest kjente bitterurt-oppskrift. Resepten bygger på tysk, kinesisk, ayurvedisk og nordisk tradisjon, og brukt mot uvelhet, eller som ”snaps” sammen med tunge, fete måltider for lettere å bryte ned maten. På samme måte som en bit sitron får munnen til å fylles med vann, får noen dråper med bitterstoffer i et glass vann fart på kjertlene som produserer fordøyelsesvæske. Uteblir bitterstoffene i kosten, stimuleres ikke kjertlene optimalt, og resultatet er at maten blir liggende lenger i tarmen og begynner å gjære. Dette gir opphav til en rekke plager som uvelhet, kvalme og oppblåsthet.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

Bruk

Produktspesifikasjon

Life kosttilskudd, hudpleie og helsekost for trening, skjønnhet og helse. Vi har alt fra hverdagens vitaminer og mineraler, til sportstilskudd og spesialdesignede skjønnhetsprodukter. Hva er ditt Life-produkt?

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...