Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Nyhet
30%
Biosan Skjønnhet Mage
Biosan Skjønnhet Mage
Biosan Skjønnhet Mage
Biosan Skjønnhet Mage
Du sparer 90 KR
BIOSAN|20 POSER

Biosan Skjønnhet Mage

209 KR
299 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
30+ nøye utvalgte ingredienser for mage, balanse og energi. Ditt daglige alt-i-ett greens pulver som støtter ekte skjønnhet gjennom velvære. Vårt ikoniske supergrønne pulver hjelper til med kroppens systemer fra immun- og fordøyelsessystemer til hår-, hud- og neglehelse. Vitamin C kan bidra til normal energiomsetning og til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon. Sink kan bidra til å opprettholde normalt hår og negler. Vitamin C kan bidra også til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Sink kan bidra til å opprettholde normalt hår, hud og negler. Sink kan også bidra til normal omsetning av proteiner, karbohydrater og fett.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Skjønnhet mage er stappfull med herlige næringsrike grønnsaker, fukter, bær, greens, planteenzymer og veggiekollagen®.

Støtter balansen i magen med prebiotisk plantefiber fra sikorirot, fermenterte vegetabilske melkesyrebakterier fra soya og multienzym complex.

En unik multienzym complex med fordøyelsesenzymene amylase, protese, laktase, lipase og cellulase. Pantefibre er næring til tarmflorabakteriene og støtter balansen i tarmen.

Med en naturlig frisk smak av ingefær og sitron!

Skjønnhet mage

PERFEKT FOR DEG SOM ØNSKER:

- Daglig påfyll av naturlig energi – Booster kroppen din med næringsrike og livgivende fytostoffer, aminosyrer, antioksidanter, klorofyll, vitamin C, sink og enzymer.

- Støtte balansen i magen, ved å regulere miljøet i tarmen og gi næring til tarmflorabakteriene.

Kan bidra til å opprettholde et normalt immunforsvar gjennom riktig tilførsel vitamin C, sink, antioksidanter, samt ingefær.

Kun 1 pose daglig med pulver av herlige grønnsaker, frukter, bær, alger, klorofyll, fiber og enzymer. Frisk og god smak av ingefær og sitron!

Bland den med 2 dl vann, juice eller smoothie- Nyt din skjønnhets juice hvor som helst og når som helst! Erstatter ikke kost, men er et supplement. Praktisk porsjonspose – lett å ta med seg over alt på jobb, trening eller reise."

Artikkel nummer: NO711282

Andre kjøpte også

Widget loading...