SHIFT™ | 60TBL

SHIFT™ Fokus

kr 339
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Inneholder urter med klinisk dokumentasjon på økt kognitiv funksjon (konsentrasjon, oppmerksomhet, multitasking, hukommelse, fokus og stressmestring).

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Med hverdagens raske tempo og høye krav, forventes det at man kan håndtere og reagere effektivt, men fokusert på store og små oppgaver og situasjoner. Derfor er det viktig å kunne være i stand til å konsentrere seg, memorere og samtidig multitaske, uten å miste fokus. Dette for å best mulig mestre hverdagens krav i arbeidslivet, som student, som forelder eller i andre dagligdagse situasjoner.

Den kognitive funksjonen er vist å kunne påvirkes ved daglig inntak av urtene Bacopa monnieri (Bacognize®) og Avena sativa L., herba (ekstrakt av grønn havre, Cognitaven™). I kliniske studier har disse urtene bidratt til økt konsentrasjonsevne, hukommelse og fokus for deltagerne, uten å øke stressnivået. Det har også gjort multitasking lettere i arbeids- og studentsituasjoner. I tillegg kan det være lurt å ta vare på hjernen ved å tilføre nødvendige næringsstoffer som blant annet aminosyren l-serin, jod og vitamin B12. Disse ingrediensene finnes i SHIFT™ Fokus.

– Inneholder urter med klinisk dokumentasjon på økt kognitiv funksjon (konsentrasjon, oppmerksomhet, multitasking, hukommelse, fokus og stressmestring).

– Bacognize® regulerer blant annet nivået av serotonin slik at det blir tilgjengelig for utnyttelse over en lengere periode, noe som påvirker konsentrasjonsevnen, hukommelsen og stressmestring. I tillegg øker det nivået av acetylkolin (nevrotransmitter for hukommelse og læreevne).

– Cognitaven® inneholder mange ulike fytokjemikalier (terpener, fenolsyrer og polyfenoler) som kan påvirke funksjoner i sentralnervesystemet, for deretter å gi positive kognitive effekter som økt evne til multitasking og økt arbeidshukommelse.

– Urtene har vist i studier å gi fordeler iblant annet arbeid- og student situasjoner.

– SHIFT Fokus kombinerer urter med næringsstoffer (l-serin, jod og vitamin B12) som er viktig for kognitiv funksjon, psykologisk funksjon, nervesystemets normale funksjon.

– Et kosttilskudd som kan brukes av personer som ønsker og trenger økt konsentrasjon, evne til å multitaske, oppmerksomhet, fokus og stressmestring i hverdagen. For aldersgruppen studenter til eldre.

Artikkelnummer: NO708753