SOLARAY | 100 KPSL

Solaray Lakrisrot

kr 255
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
 Lett slimløsende ved forkjølelseSvakt hostedempendeGod for fordøyelsenForebyggende og behandlende ved lett magekatarrLindrende ved ømme og stive leddVegetabilsk

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Lakris er et av de hyppigst benyttede midler i tradisjonell kinesisk medisin. Av tradisjonelle bruksområder kan nevnes lett hoste, mage- og tarmplager og svake leddplager. Lakrisrot inneholder blant annet glycyrrhizinsyre, glycyrrhetinsyre og et bredt spekter av flavonoider og steroler. Steroidet glycyrrhizinsyre kan virke lett slimløsende og svakt hostedempende. Lakrisrot kan virke lindrende ved svake leddplager ogkan også bidra til å redusere syreproduksjonen i magesekken og beskytter den mot lett magekatarr. Green Screened™ merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll. Organically Grown betyr at urten tilfredsstiller standardene som gjelder for organisk dyrking* (*Organically grown: USDA-standard (USA).

Artikkelnummer: NO45066