Kakebunn:
•250 g mandler •2 ss fiberhusk •1 ts bakepulver •½ ts salt •2 egg •40 g Tagatesse •80 g Sukrin eller 40 g Sukrin pluss
Sett ovnen 160 ºC. Bruk en ildfast form som er ca. 20 cm. Kle formen med bakepapir og smør det med litt smør. Kjør mandlene i en blender til de er nokså finmalte, men ikke til mel. Ha mandelmassen over i en bolle. Bland inn fiberhusk, bakepulver og salt. Pisk egg, Tagasesse og Sukrin til en lett eggedosis. Bland inn det tørre, og ha røren over i formen. Stek bunnen midt i ovnen i 15-20 minutter og avkjøl på rist i formen
Karamellsaus:
•80 g Tagatesse •50 g Sukrin eller 25 g Sukrin pluss •1 ½ dl kremfløte
Bland ingrediensene i en tykkbunnet kjele, og kok over svak varme i 15-20 minutter til det er blitt en tykk, brun saus. Avkjøl. Når bunnen og karamellsausen er helt avkjølt, helles sausen over bunnen som fremdeles er i formen. Sett i kjøleskap.
Sjokoladelokk:
•100 g sukkerfri mørk sjokolade •60 g smør
Smelt sjokolade og smør forsiktig over vannbad eller i mikrobølgeovn og rør sammen til en jevn, blank sjokoladesaus. La den avkjøle noe, og hell sjokoladesausen over kaken. Sett kaken tilbake i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. Ta kaken ut av formen og del den opp i små biter ved hjelp av en skarp kniv. Kaken smaker best romtemperert.