Ingredienser
0,5 dl hampfrø
0,5 dl Life chiafrø
1,5 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkefrø
2 ts fiberhusk
1 dl bokhvetemel
2 krm himalayasalt
1 ts anis
0,5 ts kanel
0,5 dl Life kokosolje
2 dl vann, kokvarmt
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 150° C.
2. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Rør godt.
3. Tilsett oljen i det kokvarme vannet og hell det over i bollen.
4. Rør til blandingen blir geléaktig.
5. Kjevle ut deigen mellom to bakepapir så tynt at deigen dekker papiret.
6. Ta bort det øverste papiret og strø litt fingersalt over deigen.
7. Legg det over på et stekebrett. Stek midt i ovnen i 45-60 minutter. Følg med!
8. Avkjøl før du bryter brødet i biter.