Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Kaja Bratvedt. Instagram: @kajaand
Ingredienser
4 ss Helios Chiafrø
1 kopp (2,5dl) havre- eller mandelmelk, eventuelt melk
0,5 ts Helios vaniljepulver
2 ts Helios lønnesirup
1-2 ts Supernature Matcha-te
Slik gjør du
1. Ha chiafrø, havredrikk/mandeldrikk, vanilje og lønnesirup ien bolle og rør sammen med en gaffel
2. Rør igjen etter at det har gått 10 minutter
3. Sett bollen i kjøleskapet i noen timer eller helst over natten
4. Rør igjen når du tar bollen ut fra kjøleskapet neste morgen
5. Ha halve blandingen over i en separat bolle ogbland inn matcha-pulveret med en gaffel
6. Nå skal du ha en bolle med vanilje-chiapudding og en med matcha-chiapudding
7. Hell vanilje-chiapuddingen og matcha-chiapuddingen lagvis over i et glass slik at annethvert lag er grønt og hvitt
8. Topp med jordbær, kiwi, fersken og stemorsblomster eller din favoritt-topping