Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering

Sunnere Proteinbrød

220 G 
kr 62
Antall
Lagerstatus 10+ på lager

Med denne brødmixen kan du på en utrolig enkel måte lage hjemmebakt brød uten gluten, melk, gjær og soya. Mixen blandes med vann og stekes. Brødet er lyst, og inneholder ikke hele frø og kjerner.

Form

Pulvermiks

Forpakning (emballasje)

Eske

Vekt

220 g

Vis mer Vis mindre

 

Sendes i løpet av 1-2 dager 

Fraktfritt over kr 199,-


Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Produktinformasjon

  • Proteinrikt (15 %)
  • Uten gluten, melk, gjær og soya
  • Kun 2 g karbohydrat per skive
  • Enkelt å lage, ingen elting eller heving

Produktspesifikasjon

Næringsinnhold per 100 g ferdig brød
Energi 576 kJ/138 kcal
Fett 5,1 g
- herav mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 3,9 g
- herav sukkerarter 0,0 g
Kostfiber 7,5 g
Protein 15,4 g
Salt 1,3 g

Allergi/Bivirkninger/Indikasjoner

Produktet inneholder følgende allergener: sesam, mandel og eggpulver.

Bruk

Tilberedning:
Sett stekeovnen på 175 grader. Bland posens innhold med 4 dl vann. (Du kan bytte ut alt eller deler av vannet med melk, yoghurt, creme fraiche eller annet melkeprodukt. Den totale væskemengde bør være 
ca 4 – 4,5 dl.)
La deigen hvile i ca. 5 min, og form deretter til brød eller rundstykker med fuktige hender.Stek i ca 60 min. midt i ovnen. (For rundstykker: 20-25 min.) Oppbevares helst i kjøleskap. Egner seg også godt for frysing.

Tips til variasjon:

  • Tilsett finhakkede soltørkede tomater, oliven eller tørkede krydderurter i deigen.
  • For søte og proteinrike boller: tilsett et par ss. Sukrin Gold (eventuelt også rosiner/nøtter).
  • Stek brødet i muffinsformer, tilsett ønsket fyll av kjøtt/grønnsaker/urter for å lage sunne og gode matmuffins
  • Bruk brødmixen som pizzabunn. Bland deigen som anvist på pakken, klapp den flat utover en bakeplate, gjerne med litt olje over. Forstek i ca 15 minutter før du legger på ønsket fyll og steker til osten er smeltet.
  • Brødmixen kan brukes til å lage sunne og fiberrike wraps. Tilsett da en større mengde vann, slik at røren blir litt rennende, og enkel å smøre utover. Lag små lefse-sirkler på en bakepapirkledd plate og stek i ca 10 minutter på 200 grader.
  • Du kan også forme hamburgerbrød eller pølsebrød av mixen.

Andre kjøpte også

Finn i butikk

Søk blant 95 butikker i Norge

  • 10+ på lager
  • 1-10 på lager
  • Midlertidig utsolgt
  • Kontakt butikk for info
Varen er lagt i handlekurven