Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Chilly's Bottøe Pastell Coral
Chilly's Bottøe Pastell Coral
Chilly's Bottøe Pastell Coral
Chilly's Bottøe Pastell Coral

Chilly's Bottøe Pastell Coral

369 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bli med å redusere forbruket av engangs plast produkter med trendy og innovative Chilly`s bottles. Gjenbruk drikkeflaske er et smart valg på flere måter. Den hjelper deg til å drikke mere vann samtidig som du sparer penger og viser hensyn til miljøet. Chilly`s drikkeflaske er perfekt å ha med på kontoret, på skolen, på trening, i bilen, på reise, på stranden, på kino, på forelesning og til andre dagligdagse aktiviteter der du synes det vil være supert å ha kald drikke tilgjengelig.
Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Gjenbruk drikkeflasker for en fremtid med mindre plast forurensing.

Chilly’s bottles ble stiftet i 2010 av James Butterfield og Tim Bouscarle. Deres mål var å gi å folk muligheten til alltid å ha kaldt drikke tilgjengelig uten å måtte kjøpe engangs plastflasker. 

Dette resulterte i Chilly’s bottles. Et moderne og gjennomført produkt designet for å binde sammen lettvintheten i en plastflaske med en mer miljøvennlig gjenbruk drikkeflaske.

Vårt oppdrag er å øke den dagligdagse bruken av gjenbruk produkter tilgode for miljøet. Det finnes grønnere og mer miljøvennlige løsninger. La oss ta dem i bruk.

Artikkel nummer: NO709450

Andre kjøpte også

Widget loading...