MIDSONA | 500 ML

Cocosa Pure Coconut Oil

kr 131
kr 146
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Matolje fra tørket kokoskjøtt, uten smak og lukt, for deg som vil unngå dårlige planteoljer og transfettsyrer.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Den ideelle matlagings- og stekeoljen for deg som vil unngå dårlige planteoljer og transfettsyrer. Cocosa Pure er økologisk og Debio-godkjent.

En god matolje må først og fremst tåle varme. Det gjør flerumettede planteoljer som stekeoljer og margarin dårlig, uansett om kilden er soya, mais eller raps. Stekeoljer og margarin er også hovedårsaken til at vi får i oss for mye omega 6 i forhold til omega 3, noe som igjen knyttes til livsstilssykdommer. Velger du derimot Cocosa kokosnøttolje til steking og baking, og som smøring på brødskiven – unngår du å forstyrre denne balansen. Med sitt høye innhold av mellomlange fettsyrer tåler den dessuten godt lys og varme uten å bli ødelagt, og Cocosa egner seg derfor ypperlig til all slags matlaging.

NB: Dette betyr ikke at du skal slutte å innta flerumettede fettsyrer, men velg økologisk, kaldpressede og uraffinerte oljer med god balanse mellom omega 3 og omega 6, som Udo’s Choice. Den kan du benytte til salatdressing, eller innta med skje som kosttilskudd.

Artikkelnummer: NO188847