Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering

Nyheter LifeClub

Vi har oppdatert vårt medlemsprogram Life Club.

Vi har oppdatert vårt medlemsprogram Life Club.

Vi er på en spennende reise inn i fremtiden med mange endringer. Én av disse er vårt medlemsprogram, som vi nå legger stor vekt på. Oppdateringene gjør vi for at du som kunde skal få en bedre opplevelse av Life og Life Club, samt mer målrettede tilbud til deg som kunde og medlem. Medlemsprogrammet blir dessuten mer digitalt, noe som gjør det lettere for både deg og Life. Håper du vil fortsette å være medlem og vil ta denne reisen sammen med oss. Dette er bare begynnelsen!

Bli medlem


Som medlem får du:

· Som nytt medlem får du 10 % i velkomstrabatt på ett kjøp* 

· Bonuspoeng på alle kjøp og bonussjekker som kan brukes på nett og i butikk

· Eksklusive rabatter og tilbud på nett og i butikk

· Inspirerende nyhetsbrev med tilbud og informasjon

· Mulighet til å få invitasjoner til arrangementer og aktiviteter

· Gratis medlemskap


*Tilbudet gjelder kun for nye medlemmer i Life Club og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gjelder ikke naturlegemidler.


Hva endres?

- Som Life Club-medlem samler du poeng på alle kjøp, både på Life.no og i din lokale Life-butikk. Det nye bonussystemet gir 1 poeng per krone og poengene er gyldige i 24 måneder. Når du har samlet 1.000 poeng, får du en bonussjekk på 25 kr (2.000 poeng tilsvarer 50 kr osv.) 


Disse utbetales én gang i måneden hvis 1.000 poeng er oppnådd, og er gyldig i 12 måneder fra utstedelsesdatoen. Bonussjekken kan være maksimalt 125 kr (5000 poeng). Hvis du har flere poeng, opprettes flere bonussjekker på tidspunktet for beregningen. For eksempel, hvis du har 12 000 poeng, genereres to bonussjekker verdt 125 kr hver (2 x 5 000 poeng) og en bonussjekk på 50 kr (2 000)
 

På Mine sider på life.no kan du administrere din profil, se alle dine kjøp, se alle dine tilbud og bruke dine opptjente bonussjekker.


Hvordan så det gamle bonussystemet ut?

- For hvert kjøp på minimum 400 kr får du et stempel. Når du har oppnådd 9 stempler får du en bonussjekk. Bonussjekkens verdi er 200 kr og gjelder for hele utvalget, alternativt 400 kr på Lifes egne produkter. Bonussjekken er gyldig i 36 måneder fra utstedelsesdatoen og blir deretter ugyldig.


Hva skjer med bonusen som allerede er samlet inn?

- Fra datoen vi aktiverer vårt nye bonussystem har du som medlem 3 måneder på deg til å levere inn dine allerede opptjente stempler. Erstatningen per stempel er forskjellig avhengig av produktene. Se tabellen nedenfor. Etter 3 måneder anses stemplene som ugyldige.

Fullstendige medlemsvilkår 

Vanlige spørsmål om Life Club

Personvernregler og informasjonskapsler