Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
20%
Bodylab Protein Ice Coffee
Bodylab Protein Ice Coffee
Bodylab Protein Ice Coffee
Du sparer 13 KR
BODYLAB|250 ML

Bodylab Protein Ice Coffee

51 KR
64 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bodylab Protein Ice Coffee Vanilla er intens og fyldig på den helt riktige måten. Iskaffen er selvfølgelig full av proteiner og helt uten tilsatt sukker

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Etterspørselen har vært stor, og nå er den tilbake i to fyldige, kremete varianter – den klassiske Vanilla Ice Coffee og vår helt nye Mocca Chocolate. Protein Ice Coffee er brygget på ekte ristede arabica-kaffebønner med hjelp fra en barista, som lærte oss håndverket bak en perfekt velristet kaffe.

Bodylab Protein Ice Coffee Vanilla er intens og fyldig på den helt riktige måten. Vi har tatt den aromatiske smaken fra arabica-bønnen og satt den sammen med søt, kremet vanilje. For å gi den litt ekstra sting fikk vi baristaene våre til å skru opp ristingen. Det ga oss en intens vaniljesmak med en mørk, smakfull og litt sånnvanilje-aktig smak.

Artikkel nummer: NO705776

Andre kjøpte også

Widget loading...