Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Biosym OmniVital
Biosym OmniVital
Biosym OmniVital
Biosym OmniVital
BIOSYM|120KPSL

Biosym OmniVital

299 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
OmniVital® inneholder en sterk kombinasjon av 4 effektive og veldokumenterte adaptogener: russisk rot, astragalus, schisandra og rosenrot. Disse brukes tradisjonelt som tilskudd i perioder med tretthet og stress. Adaptogenene bidrar til at immunsystemet fungerer normalt og virker mot stress, tretthet og utmattelse. Russisk rot og astragalus bidrar til et normalt fungerende immunsystem. Schisandra bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Rosenrot bidrar til normal kognitiv funksjon.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

OmniVital® inneholder også lecithin –for effektiv utnyttelse av de aktive næringsstoffene.I OmniVital® anvendes –som i alle urtepreparater fra Biosym –tørrekstrakter, som fremstilles ved hjelp av en skånsom prosess, hvor man forsiktig trekker ut plantenes aktive innholdstoffer i en væske (enten vann eller vann/alkohol).For å oppkonsentrere de aktive stoffene –og dermed øke effektiviteten av ekstraktet –fjernes væsken efterfølgende ved skånsom fordampning under vakuum.Urteekstraktene er standardisert på aktive markørstoffer, og de har dermed tilstrekkelig potente doser, som sikrer en god effekt i henhold til den nåværende forskning som finnes på den enkelte droge.

Artikkel nummer: NO23918

Andre kjøpte også

Widget loading...