Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Solaray Liposomal Vitamin C
Solaray Liposomal Vitamin C
Solaray Liposomal Vitamin C
Solaray Liposomal Vitamin C

Solaray Liposomal Vitamin C

209 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
NYHET! Liposomal vitamin C - utviklet gjennom patentert teknikk som gjør vannløselig vitamin C fettløselig"- for bedre opptak og effekt og er samtidig er mer skånsom for magen.
• Immunforsvar
• For kollagendannelse og normal hud
• Energi og overskudd
• 500 mg vitamin C per kapsel

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Solaray Liposomal Vitamin C er utviklet gjennom en patentert teknikk, hvor det fremstilles molekyler som er både fett og vannløselige, noe som gjør det vannløselige C-vitaminet «fettløselig». Vitamin C blir blandet med liposomer (fettstoffer fra solsikkekjerner). Fettstoffene som omslutter C-vitaminet hjelper til å beskytte og transportere vitaminet inn i cellene. Dette gir et bedre opptak i kroppen, samtidig som det er mer skånsomt for magen. Teknikken bidrar til at vitamin C ikke så lett blir brutt ned i magesekken av magesyren, men går videre til tarmen. Den fettholdige blandingen (med vitamin C) passerer lett igjennom den fettløselige tarmveggen, ut i blodbanen, videre igjennom de fettløselige cellemembranene og inn i cellene (hvor vitamin C blir frigjort). Opptaket i cellene blir dermed mer effektivt.

Vitamin C bidrar til at immunsystemet fungerer normalt. Vitaminet bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for normal funksjon i hud, blodårer og skjelett. I tillegg reduserer vitamin C tretthet og utmattelse, og støtter normal energiomsetning. Vitamin C har betydning for normal psykologisk funksjon og et fungerende nervesystem. Solaray Liposomal Vitamin C inneholder 500 mg vitamin C per kapsel.

Artikkel nummer: NO710730

Andre kjøpte også

Widget loading...