Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Vild Nord Collagen Gold
Vild Nord Collagen Gold
Vild Nord Collagen Gold

Vild Nord Collagen Gold

Jod fra bærekraftig høstet tang
Smaksnøytral
Vitamin C fra acerola
389 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Hydrolysert kollagen med naturlig jod fra villhøstet, mikroinnkapslet tang, samt vitamin C fra superbæret acerola. Mild smak som kan blandes i ønsket varm eller kald mat eller drikke.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

COLLAGEN GOLD er hydrolysert kollagen med naturlig jod fra villhøstet, mikroinnkapslet tang, samt vitamin C fra superbæret acerola. Mild smak som kan blandes i ønsket varm eller kald mat eller drikke. Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som finnes i bindevev og hud, og er en stor del av ledd og sener. Fra vi er i midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres. Kollagenpulveret har dokumentert effekt på å øke fuktigheten i ansiktshuden med 34,8 %*.

Kollagen er en god proteinkilde som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse samt bidrar til å opprettholde normale knokler. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Inneholder jod, som bidrar til å opprettholde en normal hud. Marint Kollagen fra Nord-Atlantisk, villfanget torsk.

*Dermatest Tyskland, egen studie fra 2017,  kvinner 40 - 55+, gjennomsnittlig  forbedring i ansiktets hudfuktighet etter 8 uker var 34,8 %. 

 

Artikkel nummer: NO710814

Andre kjøpte også

Widget loading...