Minestronesuppe

Minestronesuppe

Smakfull Minestronesuppe, servermed pasta, revet parmesan og persille.

Les mer

Ingredienser



2 ss Helios olivenolje
8 dl Helios grønnsaksbuljong
1 boks Helios hakkede tomater
1 boks Helios Kidneybønner
1 boks Helios Kikerter
1 stor gul løk
3 gulrøtter kuttet i terniinger
2 stenger selleri kuttet i terninger
200 g Helios speltskruer
2 ts tørket persille
100 gram grønnkål, grovhakket



Slik gjør du

1 Varm olje på middels varme og tilsett grovhakket løk. Stek til løken er gjennom- siktig før du tilsetter gulrot og selleri.

2 Rør rundt og la det godgjøre seg i 5-6 minutter.

3 Tilsett hakkede tomater, tørket persille, kikerter, bønner, buljong.

4 Kok opp, skru ned og la det småkoke i 30-40 minutter til grønnsakene er myke. Smak til med mer krydder hvis nødvendig.

5 Imens suppen godgjør seg koker du pasta etter anvisning på pakken.

6 Tilsett grønnkålen de siste minuttene i suppen og la det småputre litt.

  1. Server med pasta, revet parmesan og persille.