Grønn pizza

Grønn pizza

Bunnen er laget av speltmel, og toppet med hvit pizzasaus og grønnsaker.

Les mer

Ingredienser


2 dl lunket vann
3 ss Helios olivenolje
1 pk tørrgjær
½ ts Havsalt
Ca 4 dl Helios siktet speltmel
4 ss creme fraiche
1 ss finhakket chili
1 fedd hvitløk
1 ss Helios olivenolje
1 ss pepper
1 ss Helios tørket oregano
1 ts Helios urtesalt
6 grønne asparges
1 liten squash
2 fedd hvitløk
2 vårløk
2 stk fersk mozarella
2 ss kapers
2 never småbladsalat
1 neve fersk koriander



Slik gjør du


1 Start med deigen; bland sammen det tørre med det våte. Elt deigen forsikitg til den slipper bollen. La den heve i 1 time. Del deigen i 2 og legg de til side.

2 Bland sammen den hvite pizzasausen. Forvarm ovnen til 250 grader. Form 2 bunner av deigen og fordel sausen.

3 Vask og rens det grønne. Del asparges på tvers, squash i tynne skiver, vårløk og mozerella i skiver, finhakk hvitløk.

4 Fordel asparges, squash og vårløk over de 2 bunnene. Fordel skivet mozerella, kapers og hvitløk og stek i ovnen i 8-10 min.