Frøknekkebrød med smak av jul

Frøknekkebrød med smak av jul

Sett gullkant på adventshelgene i desember. Start dagen med sprø frøknekkebrød som nytes med deilige tilbehør.

Les mer

Ingredienser



0,5 dl hampfrø
0,5 dl Life chiafrø
1,5 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkefrø
2 ts fiberhusk
1 dl bokhvetemel
2 krm himalayasalt
1 ts anis
0,5 ts kanel
0,5 dl Life kokosolje
2 dl vann, kokvarmt





Slik gjør du

1. Sett ovnen på 150° C.

2. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Rør godt.

3. Tilsett oljen i det kokvarme vannet og hell det over i bollen.

4. Rør til blandingen blir geléaktig.

5. Kjevle ut deigen mellom to bakepapir så tynt at deigen dekker papiret.

6. Ta bort det øverste papiret og strø litt fingersalt over deigen.

7. Legg det over på et stekebrett. Stek midt i ovnen i 45-60 minutter. Følg med!

8. Avkjøl før du bryter brødet i biter.