Teffgrøt med chai og friske fiken

Teffgrøt med chai og friske fiken

Lag teffgrøt med chai og friske fiken.

Les mer

Oppskrift: Sophie Ekman


Ingredienser

1 dl teffgryn/korn
2 dl usøtet mandeldrikk
1 tepose Black Chai Yogi Tea
1 ss kokosblomstsukker
1 krm himalayasalt
Topping: Friske fiken, gojibær. hampfrø


Slik gjør du

1. Kok opp mandeldrikken og posen med chai te i en kasserolle

2. Ta kasserollen av platen og la teposen trekke i 2-3 minutter.

3. Ta ut teposen, tilsett teffkorn, kokosblomstsukker og salt.

4. La koke under omrøring i 15-20 minutter til grøten tykner.

5. Server med mandeldrikk og topping.


Barnas nye favoritt!

Mos 1 banan, stek den i 2 ts kokosolje under omrøring i en kasserolle. Knekk i 1 egg og rør til eggerøre. Tilsett 1 dl havregryn, 1 dl mandeldrikk og 1 krm himalayasalt. Rør om og la putre noen minutter til passe konsistens. Topp med fargeglade bær!