Frokostyoghurt på glass

Frokostyoghurt på glass

Lag på lag med nøtter, tørkede bær, lønnesirup, kokosflak og yoghurt. Toppet med banan.

Les mer

Ingredienser


3 dl yoghurt naturell
2 ts Helios Vaniljesukker
1 håndfull Helios Mandler, grovhakket
1 håndfull Helios Tørkede Tranebær
1 håndfull Helios Kokosflak
1 dl Helios Havregryn
4 ss Helios Lønnesirup
1 stk banan, i skiver


Slik gjør du

1. Bland sammen yoghurt og vaniljesukker i en bolle.

2. Bland sammen mandler, tørkede tranebær, kokosflak og havregryn i en bolle

3. Finn frem 2 serveringsglass og legg først ett par spiseskjeer av nøtteblandingen, litt lønnesirup så yoghurt blandingen.

4. Fortsett lagvis og avslutt med litt nøtteblanding før du topper det med noen skiver banan.