Småterter til 17.mai feiringen

Småterter til 17.mai feiringen

Lag deilige småterter til 17.mai feiringen.

Les mer

Ingredienser

  • 3 dl havremel
  • 3-4 dl Cocosa kokossukker
  • 5 dl havregryn
  • 2,5 dl malte mandler
  • 1/2 ts malt nellik
  • 2 ts Helios kanel
  • 250 gram Cocosa Extra Virgin
  • Kokoskrem: 1 boks kokosmelk og 2 ss melis
  • Friske bær til topping



Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene i en bolle. Smør små terteformer med kokosolje og press litt av deigen ned i hver form og opp på kantene. Ha formene i ovnen og stek på 200°C i 20 min til pai-bunnene er gyllenbrune. La dem avkjøle seg helt på en rist.

  2. Sett kokosmelken i kjøleskapet over natten, slik at kremen blir hard og skiller seg fra resten av vesken. Ha kremen i en bolle og miks sammen med melis. Ferdig på 1-2-3!

  3. Ha kremen i paiformene når de er helt avkjølte, og strø over med friske bær. Så lett, og så godt.