Ingredienser
1/4 cup kakaosmør eller kokosolje
4 ss rå kakao
2 ss Helios lønnesirup
1 ss Helios mandelsmør
1/2 kopp Helios dadler
5 ss Helios kokosmelk
3 ss Helios mandelsmør
1 klype salt
1 ts Helios vaniljepulver
Slik gjør du
1. Smelt kakaosmøret/kokosoljen på lav varme
2. Hell det over i en bolle og bland inn rå kakao, lønnesirup, mandelsmør og salt. Bland alt godt sammen
3. Hell over ca. 1 ss av sjokoladeblandingen i sjokoladeegg-formene slik at det kun dekker et tynt lag
4. Sett i fryseren
5. Gå tilbake til fryseren annethvert minutt og bruk en skje for å dra opp sjokoladen i kantene for å sørge for at den dekker hele kanten langs eggformene (dette må gjøres 3-4 ganger)
6. Spar på restene av sjokoladeblandingen for å “lime” sammen eggene senere
7. Ha dadlene i en bolle med varmt vann i ca. 10 minutter
8. Fjern vannet. Legg dadlene i en blender sammen med kokosmelken, mandelsmøret, salt og vanilje og mix til blandingen er glatt
9. Ta ut sjokoladeeggene fra fryseren og legg inn ca. 1-2 ts av karamellfyllet over i hvert halve egg
10. Plukk opp et sjokoladehalvegg med karamellfyll og legg et lag med restene av sjokoladeblandingen langs sjokoladekanten, ta et annet sjokoladehalvegg og sett det oppå for å “lime” det sammen
11. Gjenta med resten av eggene og sett dem i fryseren i ca. 1 time. Eggene lagres i kjøleskapet.