Karamelliserte nøtter

Karamelliserte nøtter

Superenkle ristede nøtter med lønnesirup og krydder!

Les mer

Ingredienser

100 g Helios valnøtter

100 g Helios mandler

100 g Helios cashewnøtter

0,5 dl Helios lønnesirup

1 ts vanilje, malt

1 ts helios Ceylon kanel, malt

2 klype havsalt




Slik gjør du

1. Forvarm ovnen på 180 °C.

2. Legg alle nøttene over i en bolle, tilsett lønnesirup, vanilje, kanel og salt. Bland godt sammen

3. Kle et stekebrett med bakepapir og fordel nøttene over. Sett i en forvarmet ovn, på nest øverste hylle i ovnen.

4. Stek i ca.10 minutter og følg godt med underveis så de ikke brenner seg.

5. Når nøttene er ferdige la du de ligge på stekebrettet i ca. 20 minutter til de er godt avkjølt.

6. Nyt med en gang eller legg over i lufttette bokser.