Saftig gulrotkake

Saftig gulrotkake

ca 1 time

Les mer

Ingredienser


4 økologiske egg

3 dl Cocosa Sukker

3 dl Helios Speltmel

2 ts Natron

2 ts Helios Ceylon kanel

1 ts salt

1 ts Helios vaniljesukker

1 1/2 dl Cocosa Extra Virgin Coconut Oil

5-6 revne gulrøtter

Hakkede nøtter, sjokolade eller rosiner



Slik gjør du


1. Pisk eggene og Cocosa sukker sammen.

2. Sikt og bland i speltmel, natron, kanel, salt og vaniljesukker.

3. Rør inn 1 1/2 dl Cocosa Extra Virgin (smeltet over vannbad)

4. Tilsett revne gulrøtter og hakkede nøtter/sjokolade/rosiner

5. Stek kaken i rund form (26 cm) på 190 grader i ca 30-40 minutter



Krem


100 gram Philadelphia-ost

3 ss Cocosa Extra Virgin

ca 125 gr melis

evntuelt litt sitronsaft



Rør sammen Cocsa Extra Virgin (smeltet i vannbad), og melis. Pisk deretter inn romtemperert kremost og vaniljesukker. Bre ostekremen over den avkjølte kaken.