Ingredienser
- 1/2 dl store havregryn
- 1/2 dl lettkokte havregryn
- 1/2 dl sesamfrø
- 1 dl solsikkekjerner
- 3 dl hakkete nøtter
- 1 dl rosiner
- 100 g mel
- 100 g Cocosa kokossukker
- 3 ss honning
- 1 ts vaniljepulver
- 1/2 ts bakepulver
- 3 ss Cocosa Extra Virgin
- 75 g smør
- 1/2 dl vann
Slik gjør du
- Bland det tørre. Smelt smør og kokosolje. Bland sukker, honning og vaniljepulver i smøret.
- Ha i det tørre. Rør inn vann til slutt.
- Bland godt og klem blandingen utover et bakepapir til ønsket tykkelse. Klem det godt sammen, blir det for løst vil det ikke sitte sammen når det er ferdigstekt.
- Stekes på 180 grader i ca. 25–35 min.
- Avkjøl helt, del opp og nyt.