Berit Nordstrands glutenfrie vafler

Berit Nordstrands glutenfrie vafler

Prøv Berit Nordstrands vaffeloppskrift. Glutenfrie, uten egg og melk.

Les mer

Ingredienser


2 1/2 dl vann

2 dl Berit Nordstrand Mylk

4 dl Helios bakemix lys

1-2 ss kokosblomstsukker

1 ts havsalt

1 1/2 ts bakepulver

1/2 ts kardemomme

1 ts Helios Ceylon kanel

1 dl klarnet smør



Slik gjør du


1. Rør sammen vann og Berit Nordstrand Mylk

2. Tilsett mel, bakepulver, kokosblomstsukker og havsalt

3. Rør godt, slik at du får ut alle klumpene

4. Tilsett klarnet smør, og rør til du har en jevn og klumpefri røre

5. La røren svelle i 30 minutter, eller i kjøleskap natten over

6. Stek i vaffeljern



Tips!


Server med yoghurt av kokosmelk og rørte bringebær!

Rørte bringebær lager du enkelt ved å bruke 2 dl frosne bringebær, 1 dl eplejuice og 1 ss Chiafrø kjørt i blender.