Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Veganske smaksbomber

Veganske kjøttboller

Oppgrader kjøttbollene! Hampfrø er rik på Omega-3, kostfiber og protein. I stedet for egg brukes chiafrø, som binder væske og bidrar med næring.

4 porsjoner

Ingredienser

  • 300 g soyafarse
  • 1 gul løk
  • 1 dl havre- eller matfløte
  • 2 ss chiafrø
  • 2 ss hampfrø
  • 1 ss Dijonsennep
  • 1 ss soya
  • 1 dl brødrasp
  • pepper
  • kokosolje
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Tin soyafarsen.
  2. Finhakk gul løk og stek den myk i kokosolje.
  3. Ta fløten, chiafrø, hampfrø, sennep og soya i en stor skål.
  4. Legg i farse, løk og brødrasp og pepper etter smak.
  5. Rør godt og avkjøl i fem minutter.
  6. Rull små boller og stek dem på middels høy varme til de har fått fin stekeskorpe.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven