Kyllingkjøttboller Lag kyllingkjøttbollene og server gjerne med basmatiris eller nudler. Ingredienser 1 dl Helios hvit quinoa400 g kyllingkjøttdeig2 fedd hvitløk0,5 løk1 økologisk egg4 ss maisstivelse0,5 ts Helios urtesalt0,25 ts cayennepepper2 ss Helios rapsolje0,5 lime0,5 dl ss soyasaus2,5 dl vann1 ss sesamolje1,5 ss Helios rårørsukker1 ss fiskesaus2 ss maisstivelse0,5 løk1 paprika4 vårløk2 gulrøtter100 g sukkererter2 ss Helios rapsolje Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Kok quinoa som anvist på pakken og kjøl ned. Finhakk løk og hvitløk (til kjøttboller). Bland det hele med kjøttdeig, quinoa, egg, cayennepepper, urtesalt og maisstivelse.Trill runde kjøttboller og brun dem godt på hver side i litt rapsolje på middels til sterk varme.Hakk løk og paprika i grove biter, vårløk i ringer og gulrøtter i staver. Stek løk, paprika og gulrøtter til det er mørt i litt rapsolje. Tilsett sukkererter og vårløk mot slutten av steketiden. Dette skal kun stekes raskt.Klem saften ut av limen og bland den med resten av ingrediensene til sausen. Hell sausen over kjøttbollene og la den koke opp på middels varme.La det hele småkoke til sausen tykner noe. Tilsett grønnsaker og varm opp.