Grønn pizza Bunnen er laget av speltmel, og toppet med hvit pizzasaus og grønnsaker. Ingredienser 2 dl lunket vann3 ss Helios olivenolje1 pk tørrgjær½ ts HavsaltCa 4 dl Helios siktet speltmel4 ss creme fraiche1 ss finhakket chili1 fedd hvitløk1 ss Helios olivenolje1 ss pepper1 ss Helios tørket oregano1 ts Helios urtesalt6 grønne asparges1 liten squash2 fedd hvitløk2 vårløk2 stk fersk mozarella2 ss kapers2 never småbladsalat1 neve fersk koriander Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Start med deigen; bland sammen det tørre med det våte. Elt deigen forsikitg til den slipper bollen. La den heve i 1 time. Del deigen i 2 og legg de til side.Bland sammen den hvite pizzasausen. Forvarm ovnen til 250 grader. Form 2 bunner av deigen og fordel sausen.Vask og rens det grønne. Del asparges på tvers, squash i tynne skiver, vårløk og mozerella i skiver, finhakk hvitløk.Fordel asparges, squash og vårløk over de 2 bunnene. Fordel skivet mozerella, kapers og hvitløk og stek i ovnen i 8-10 min.