Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering
  • SVOSJ - fri frakt

Fermentert ketchup

Fermentertr Ketchup som er bra for tarmen.
Bruk den som ketchup på maten, som tomatsaus i pastaretter og i gryter og supper.

Ingredienser

  • 3 glass Helios Tomatpure
  • 0,5 dl Helios Lønnesirup
  • 0,5 dl Molkosan
  • 2 ss Helios Eplesidereddik
  • 1 ss Himalayasalt
  • 1 ts allehånde
  • 1 fedd finhakket hvitløk
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene i en bolle og bland godt.
  2. Ha ketchupen i et norgesglass med gummistrikk og lokk.
  3. La stå i romtemperatur på kjøkkenbenken for fermentering og utvikling av melkesyre og syrlighet i 2-4 dager.
  4. Smak etter 2 dager og kjenn om du liker syrligheten. Pass på at den ikke overgjærer, da smaker den ikke godt lenger.
  5. Ha ketchupen i små tette glass og lagre den i kjøleskap.
Varen er lagt i handlekurven