Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over kr 199,-
  • Rask leverering

Marsipankonfekt med kokos

Hjemmelaget konfekt på 1-2-3


 

Ingredienser

  • 150 g Sukrinmarsipan
  • 50 g Kokosmel
  • 100 g sjokolade
  • Evt 10 g kokosolje (for mer flytende sjokolade og blankere finish
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Elt marsipan og kokosmel godt sammen
  2. Kjevle marsipanen ut med en tykkelse på ca. 1,5 cm.
  3. Kutt i passende biter.
  4. Smelt sjokolade, dypp marsipanbitene i sjokoladen ved hjelp av en gaffel.
  5. Legg på bakepapir eller plastfolie.
  6. Pynt eventuelt med kokosmasse, hakkede nøtter eller lignende
  7. Sett til avkjøling i kjøleskapet.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven