Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Sitron- og daddelbar

Sitron- og daddelbar

Luise Vindahl og David Frenkiel slo igjennom internasjonalt med sin prisbelønte blogg Green Kitchen Stories der de presenterer sunne, sesongbaserte vegetariske oppskrifter. Bloggen ble til en kokebok som utgis i åtte land.

6 porsjoner

Ingredienser

  • 150 g (2½ dl) usaltade cashewnøtter
  • 15 myke og friske dadler uten stein
  • 50 g (1,25 dl) kokosflak
  • ½ dl sitronsaft
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Legg cashewnøttene i en foodprosessor og bland i cirka ­ sekunder til et grovt mel.
  2. Ta cashewmelet over i en bolle. Legg dadler, kokos†flak og sitronsaft i foodprosessor og bland til en klebrig masse.
  3. Ha massen over i nøttemelet og bland til en tykk og klebrig deig.
  4. Trykk deigen ut til et rektangel på en plate, cirka 10 cm lang, 15 cm bred og 1 cm tykk. La stå i kjøleskapet minst én time, eller over natta.
  5. Del i seks avlange stenger, 2½ cm i bredden. Pakk dem i bakepapir og oppbevar i kjøleskapet. Perfekt som snacks på reisen!
Varen er lagt i handlekurven