Safrangranola Sprø granola med blant annet chiafrø, havregryn, kokoschips, safran og gojibær. Forsvinnende god! 40 minutter ca 10 porsjoner Ingredienser 0,5 dl Life chiafrø1 dl Supernature hampfrø4 dl havregryn1 dl Helios Kokosflak1 dl gresskarkjerner1 dl solsikkefrø1 dl hakkede mandler2 ss Life kokosolje1 dl konsentrert eplejuice2 ss agavesirup0,5 g safran (1 pose)½ ts himalayasalt½ ts ceylonkanel1 dl Supernature gojibær Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Smelt kokosolje, agavesirup, eplejuice og krydder i en kasserolle.Bland alle de tørre ingrediensene bortsett fra gojibær i en skål og ta det over i væskeblandingen.Bland godt og fordel deretter blandingen på et bakepapir i en stor og dyp form.Stek i cirka 20 minutter på 175° C. Følg med granolaen og rør av og til så den ikke brenner seg.Når den er avkjølt, tilsett gojibær og oppbevar i lufttett beholder.