Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Hjemmelaget Nutella

Hjemmelaget Nutella

Helt vegansk, laktose- og glutenfritt. Oppbevar i lufttett beholder.
Holdbar i minst to uker i kjøleskapet.

Ingredienser

  • 3 dl hasselnøtter
  • 4–5 ss rå kakaopulver
  • 1 ts vaniljepulver
  • 1–2 ss kokosolje
  • 3 ss agavesirup
  • En klype himalayasalt
  • 2–4 ss valgfri plantemelk (f.eks. nøttemelk)
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Rist hasselnøttene cirka 10- 15 minutter på 200°C i ovnen, pass på så de ikke blir brent.
  2. Gni av skallet.
  3. Bland hasselnøttene med stavmikser eller i en kjøkkenmaskin til en smøraktig, glatt konsistens.
  4. Ha i kakao, vaniljepulver, kokosolje, agavesirup og salt. Bland til en jevn røre.
  5. Tilsett plantemelk til sjokoladeblandingen får smørekonsistens.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven