Snickerskuler Herlige Snickerskuler - når du vil nyte noe godt! Raske og lage, og de holder seg lenge i kjøleskapet i en tett boks. Ingredienser 250 g Helios peanøttsmør3-4 ss Helios Agavesirup0,5 dl Helios rårørsukker1/4 ts vaniljepulver1 dl hakkede peanøtter4 dl cornflakes200 g Ecuador Organic 70% sjokolade1 ss Cocosa kokosolje2 ss hakkede peanøtter til pynt Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Rør sammen peanøttsmør, sirup, sukker og vaniljepulver til en jevn blanding i en liten kasserolle på middels varme.Tilsett grovhakkede peanøtter og grovknuste cornflakes. Rør godt sammen.Form runde kuler og sett på et bakepapirkledd brett. Sett kulene i fryseren mens du gjør klar sjokoladen.Knekk sjokoladen i små biter og ha den i en skål som tåler varme.Kok opp en liten kasserolle med vann, sett skålen med sjokolade over og la sjokoladen smelte. Skålen må ikke være i kontakt med vannet under. Rør inn kokosoljen i sjokoladen.Bruk en gaffel og vend en og en snickerskule i sjokoladen. Sett tilbake på bakepapiret og strø hakkede peanøtter på toppen.