Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Popcornbar med mandelsmør

Perfekt snacks til mørke høstkvelder!

Kilde: Kaja Bratvedt

Ingredienser

  • 1 liter popcorn, ferdigpoppet
  • 2,5 dl Helios havregryn
  • 1,5 dl Helios lønnesirup
  • 1,5 dl Helios mandelsmør
  • 2 ts vaniljepulver
  • en god klype salt
  • 150 g valgfri sjokolade, smeltet
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Dekk en middels stor kakeform med bakepapir.
  2. Ha popcornet i en blender og miks på middels hastighet i noen sekunder slik at popcornet blir i litt mindre biter.
  3. Gjør akkurat det samme med havregrynet. Havregrynkornene skal bli litt mer melete.
  4. Bland popcornet og havregrynet i en stor bolle.
  5. Vend lønnesirup, mandelsmør, vanilje og salt inn i popcorn- og havregrynblandingen og bland det godt sammen til du får en jevn blanding.
  6. Ha blandingen over i kakeformen med bakepapir og press den lett ned med hendene til overflaten blir jevn.
  7. Smelt sjokoladen og hell den jevnt over popcornblandingen.
  8. Sett formen i fryseren i ca. 1 time.
  9. Kutt opp i like store deler og nyt! Oppbevares i kjøleskapet.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven