Popcornbar med mandelsmør og sjokolade
Kilde: Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
- 1 liter popcorn, ferdigpoppet
- 2,5 dl Helios havregryn
- 1,5 dl Helios lønnesirup
- 1,5 dl Helios mandelsmør
- 2 ts vaniljepulver
- en god klype salt
- 150 g valgfri sjokolade, smeltet
Skriv ut innkjøpsliste
Slik gjør du
- Dekk en middels stor kakeform med bakepapir.
- Ha popcornet i en blender og miks på middels hastighet i noen sekunder slik at popcornet blir i litt mindre biter.
- Gjør akkurat det samme med havregrynet. Havregrynkornene skal bli litt mer melete.
- Bland popcornet og havregrynet i en stor bolle.
- Vend lønnesirup, mandelsmør, vanilje og salt inn i popcorn- og havregrynblandingen og bland det godt sammen til du får en jevn blanding.
- Ha blandingen over i kakeformen med bakepapir og press den lett ned med hendene til overflaten blir jevn.
- Smelt sjokoladen og hell den jevnt over popcornblandingen.
- Sett formen i fryseren i ca. 1 time.
- Kutt opp i like store deler og nyt! Oppbevares i kjøleskapet.