Bars med blåbær, tranebær og nøtter Passer fint til kveldskos eller når du trenger litt ekstra påfyll. Perfekt å ha i vesken eller i treningsbaggen. Ingredienser En moden banan, most80 g Helios sirup1 ss Helios eplemos med mango1 ss Kokosolje2 ts Helios vaniljesukker200 g Helios havregryn1 ts Helios malt kanel1/2 ts salt Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Forvarm ovnen til 180 grader.Finn fram en ovnsikker form ( ca 20x20)Dekk med bakepapir og smør gjerne inn med litt kokosolje.I en bolle moser du først bananen og blander sammen med sirup,eplemost og kokosolje.Så tilsetter du vaniljesukker, havregryn kanel og salt. Rør godt sammen.Smør blandingen utover formen og trykk godt ned med en slikkepott.Sett i ovnen og stek i 8-10 minutter.Imens formen står i ovnen blander du sammen toppingen.Ta formen ut av ovnen og fordel toppingen jevnt over bunnen og trykk godt ned med en slikkepott.Stek videre i ca 15 minutter.Ta formen ut av ovnen og la den avkjøles i ca 30 minutter før du skjærer den i ruter, oppbevares i kjøleskap