Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Rawfoodkake

En fantastisk god Rawfoodkake som du kan nyte med god samvittighet! Denne kaken er full av næringsstoffer og ingredienser som kroppen trenger.

Ingredienser

  • 2 dl Helios valnøtter
  • 1 dl Helios mandler
  • 1-1,5 dl Supernature rått kakaopulver
  • 1 ts Cocosa kokosolje
  • 0,5 ts vaniljepulver
  • en liten klype salt
  • ca. 3 dl myke Helios dadler uten sten
  • 2 ss Supernature rå kakaonibs
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Plasser alle ingredisene for bunnen i en food processor. Begynn gjerne med nøttene og mal dem til mel først, og tilsett så resten av ingrediensene.
  2. Kjør til det ikke er noen større biter igjen, og alt henger sammen.
  3. Press massen ut i en rund kakeform kledd med bakepapir i bunnen og sett til side.
  4. Miks du alle ingrediensene til sjokolade- krem til en jevn røre i en kraftig blender. Hell over bunnen og spre utover med en skje.
  5. La kaken “sette seg” i kjøleskap i 3-4 timer, eller i fryser i 1,5-2 timer.
  6. Serveres halvfrossen eller helt avtint. Pynt evt. med ferske bær, hakkede nøtter, blomster
  7. Kaken kan oppbevares i kjøleskap i 3-4 dager, eller 3-4 uker i fryseren.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven